Ремонт трактор Т150-предимства на 100% рециклиран в ТОСС трактор Т150 пред употребяван трактор Т150 или друг европейски употребяван трактор в движение

  1.  Двигателите на трактори Т150 след основен ремонт в  "ТОСС" АД - работят над 7 години

  2.  Скоростната кутия на трактори Т150, след основен ремонт в "ТОСС"АД - работи над 7 години

  3.  Хидравлика 100 % рециклирана,шарнир и кормилно управление на трактор Т150 - работи над 7 години

  4.  Нови: гуми, ел. инсталация и акумулатори на трактор Т150

  5.  Напълно преобзаведена, обезшумена, обезпрашена кабина, плюс климатик - удобство и европейски вид на трактор Т150

  1.  Издръжката на трактор Т150 е много по-евтина - частите за ремонт двигател, ск. кутия и други възли и агрегати - в пъти е по-малка от съвременните западни трактори.

  2.  Наличието на резервни части за трактор Т150 в „ТОСС” АД дава възможност за бързо отремонтиране на всички възли и агрегати, при западните се чака почти винаги доставка от чужбина.

  3.  За трактори Т150 партньорите на „ТОСС” АД знаят, че при нужда им съдействаме с консултация от наши специалисти, за да могат да отстранят част от възникнали проблеми в техния двор.

При западните трактори сте задължени: и при най-малките проблеми да търсите сервиза и изпратите трактора. Разходът на гориво при рециклиран трактор T150 не е проблем, той е и по-икономичен. Проблемът при него е друг - СО2 е в повече. Купувачите на западна техника вече знаят, че най-добре е да имаш и сигурен трактор T150 на разположение.